Sejšeli - rajski objem tropov

Kratek opis potovanja

Podobe belih peščenih plaž, šumenje morja, nepozabni izleti, lokalni utrip in izročilo - spoznajte Sejšele.

Destinacija

Sejšeli

Nastanitev

Hotel CORAL STRAND**** leži na najboljši lokaciji ob beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča.

Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen.

Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd.

V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin.

Pridržujemo si pravico do zamenjave hotela v primeru zasedenosti z drugim enake ali višje kakovosti v bližini.


Osnovni podatki o potovanju

Čas potovanja: 8 dni / 5 noči
Najmanjše št. potnikov: 10


Program potovanja

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja oz. Ljubljane) do enega bližnjih letališč (Benetke, Dunaj ali podobno) oz. zbor potnikov na letališču. Popoldanski ali večerni polet s prestopanjem proti Afriki.

2. dan: Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Predvidoma opoldanski pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in če bo čas še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8. dan: Jutranji pristanek na enem bližnjih letališč. Zaključek potovanja oz. še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja oz. Maribora.


V ceno je vključeno

  • polet bližnje letališče-Sejšeli-bližnje letališče (z
  • enim prestopanjem)
  • vse letališke takse (v višini cca 370 EUR)
  • 5 x nočitev v zajtrkom v sobah 1/2 TWC
  • organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih
  • ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za
  • botanični vrt)
  • organiziran transfer iz Maribora, Celja in
  • Ljubljane do bližnjega letališča (če so to Benetke, Dunaj ali podobno)
  • spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja
  • celotna organizacija
  • letalo


Cenik




Zemljevid

Guliverjevi enodnevni izleti

Benetke - s katamaranom "Prince of Venice"

Brioni

Portorož - piknik na ladji

Prekmurje - spust s čolnom po reki Muri

Bela krajina

Dunaj

Beneška Slovenija

Višarje

Gorenjska

Primorska in Kras

Guliverjeva dvodnevna potovanja

Budimpešta

Gradež - Oglej - Doberdob - Portorož

ZOO Safari in Gardaland

Blatno jezero

Ravena - Rimini - San Marino

Salzburg - Passau - Linz

Gradiščanska

Sarajevo

Gardsko jezero - Gardaland

Benetke - Rimini - San Marino

Guliverjeva večdnevna potovanja

3dni Skrivnostna Moravska

3dni Albanija

5dni Azurna obala

3dni Assisi in Toscana

4dni Malta

3dni Boromejski otoki